over mij

Hi, ik ben Lisa

Foodie for life – Marketeer by profession

01. Persoonlijke aanpak

Even snel bellen of ff een Whatsappje sturen. Zelf houd ik van korte lijnen en direct contact. Dat is wat ik mijn klanten bied. Al helemaal leuk als we ook is een bakkie koffie doen, of een wijntje!

02. Duidelijke taal

Geen rare termen die je om de kop slingeren, maar duidelijke taal. Ik vind het belangrijk dat je begrijpt wat ik voor je doe en dat leg ik dan ook graag rustig uit.

03. resultaat gericht

Geen wiskundige, wel analytisch! Online adverteren draait om cijfertjes. Die houd ik dan ook wekelijks al dan niet dagelijks voor je in gaten. Ik neem altijd extra de tijd om resultaten te behalen.

HET VERHAAL VAN LIT MARKETING

Hoe het is begonnen

In juli 2020 ben ik gestart met LIT Marketing omdat ik vind dat Facebook een van de krachtigste platformen is om op te adverteren, dat interesseert mij enorm. Vaak komen klanten bij mij omdat ze zelf al het een en ander geprobeerd hebben in de Business Manager, maar zonder resultaat. Ik vind het dan ook super leuk om hen te helpen echt hun doelen te behalen.

Voor mij is Facebook een beïnvloedingswapen. Als consument wil je dit natuurlijk niet horen, maar voor bedrijven zit hier het goud. Adverteren op Facebook en Instagram is als een soort spel, waarbij de adverteerder kaarten krijgt van het bedrijf en die op de juiste manier moet inzetten om te kunnen winnen. Wanneer heb je dan gewonnen? Dat ligt aan de doelstelling van het bedrijf. Dat kunnen aankopen zijn, of simpelweg meer bezoekers op je website.

Door mijn opleiding Commerciële Economie is mijn interesse in marketing nog meer gegroeid. De naam marketing komt van ‘market getting’. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep jouw product of dienst afneemt? Hier zit een stuk psychologie in, wat ik echt super interessant vind. Ik noem marketing dan ook wel de psychologie achter te verkoop.

Werken aan m’n eigen bedrijf is iets wat ik dagelijks doe en wat ik super leuk vind! De vrije tijd die ik overhoud besteed ik aan het maken van lekkere gerechten, ik ben echt gek op de Italiaanse keuken! Maar de Franse en Spaanse keuken zijn ook top.

LET’S INTERACT TOGETHER

VELPERPLEIN 23
6811 AH, Arnhem
06 121 685 49
info@lit-marketing.nl
KVK 78369010