meer conversies

social media advertising

Bereik de juiste mensen, met de juiste boodschap op het juiste moment in het aankoopproces.

De kracht van online

Snel je doelen behalen

Wil je online meer mensen bereiken, leads verzamelen of verkopen realiseren? Door Facebook en Instagram advertenties slim in te zetten kun jij snel je doel behalen, mits deze realistisch zijn natuurlijk. Tevens is een strategische inzet van belang. Op Facebook kun je namelijk miljoenen mensen bereiken, ook jouw ideale klant zit daartussen. Dat maakt het een krachtig platform.

service

Advertenties uitbesteden aan LIT Marketing

Je hebt een doel voor ogen, maar je hebt geen idee hoe je dat moet bereiken. Je hebt misschien al wat aangerommeld met Facebook ads, maar merkt dat er te veel tijd in gaat zitten. Ik neem het werk voor je uit handen. Ik implementeer, optimaliseer en rapporteer de campagnes. Ook kan ik van jouw basismateriaal overtuigende advertenties maken zodat we jouw ideale klant aanspreken.

Mijn werkwijze

01. Kennismaken

Je hebt het contact formulier ingevuld en je hebt aangegeven wat je hoopt te bereiken met een Facebook en/of Instagram campagne.

Aan de hand van een (telefonische) kennismakingsgesprek hoor ik je verhaal aan en kijk ik of ik wat voor je kan betekenen. 

Je ontvangt van mij een voorstel met advies op maat. 

02. Voorbereiden

De samenwerking is akkoord. Leuk! 

Ik heb input van jou nodig voor de strategie en ga aan de slag met de basisinstellingen in de FB Business Manager. 

Ik neem een kijkje naar je content en beoordeel of deze geoptimaliseerd mag worden of niet. De teksten worden evt. geschreven.

03. Implementeren, optimaliseren en rapporteren

Als alles naar wens is implementeer ik de campagne. 

Gedurende de looptijd optimaliseer ik continu de campagne om de gewenste doelen te behalen.

Don’t Settle For Less

Waarom LIT Marketing

  • Vaste prijs

    Geen uurtje-factuurtje maar een vaste prijs per maand. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

  • Persoonlijk contact

    Eén contactpersoon die graag met je meedenkt. Gewoon eenvoudig via WhatsApp, mail en natuurlijk telefonisch te bereiken.

  • Strategisch partner

    Ik denk in alle opzichten met je mee. Waar liggen er kansen? Wat past bij jouw bedrijfsvoering en is dat haalbaar.

Klanten

Ook deze bedrijven gingen je voor

your-neon-logo-300x300

LET’S INTERACT TOGETHER

VELPERPLEIN 23
6811 AH, Arnhem
06 121 685 49
info@lit-marketing.nl
KVK 78369010